IDE

Hos min farfar  og  farmor. Havde jeg og min tvilling bror, hver sin traktor med ladvogn af træ. De   var håndlavet af en god bekendt af min farfar.

Traktoren var det bedste legetøj vi havde. Hemmeligheden var at de kunne dreje og at man selv var chauffør.  Vi har nok flyttet flere tons grus, mudder, jord, sand  og små sten med dem.

 

I 1992 Lavede jeg  til min søn Kasper, en traktor med hænger af bøgetræs raster fra  Flakkebjærg møbelfabrik . Det var vigtigt at den kunne dreje så han også kunne være chauffør.

Det viste sig hurtigt at der var behov for et køretøj mere, når der var kamerater på besøg. 

 

En Jepp som var meget besværlig at lave kom til verden i starten af 1993. 

Siden 1993 har jeg lavet, nogle meget så serie af en model som er lidt mere enkel at lave, meget holdbar og som drejer godt. Det er også den model mine drengene Joakim og Kasper er mest glade for

 Hos pigerne er Traktoren også meget populær, de elsker at lege med heste, bygge stalle og køre med traktor.

De modeller der er lavet side 1993 virker præfekt den dag i dag. og har aldrig været på værksted.

 August 2003. Efter pres fra venner en børnehave og et par dagpleje mødre. Lavede jeg med hjælp fra Joakim 6 år og Kasper 11 år en prøver serie på 20 stk. i sibirisk lærk og med rustfri skruer. Den kan der ved tåle det danske vejr, hvis den bliver glemt i en sand kasse.
Her er Joakim i gang med male en traktor til prøve serien. Han har bestemt at den ikke skal sælges, den vil han selv have. Det er ikke noget problem, de bliver solgt uden maling. Det er nemlig meningen at børn selv skal male deres Traktor.
 10 stk. af prøve serien på 20 står klar sidst i September 2003
Nu skal vi ud og sælge efter dem, hvis salget går godt, laver vi en serie på 100 - 200 stk.

Vi håber på at børnehaver SFO'er og private vil tage godt imod AKJO traktoren. For børn har fortjent den.